Tack 7A Strandvägen.

admin Nyheter Leave a Comment

Ett stort tack till 7A Strandvägen och till alla som kom till vår Hadiraja-AW där vi minglade och berättade lite om ”från idé till hyllan på Systembolaget”. En riktigt bra start på helgen.

Hadirajafestivalen!

admin Nyheter Leave a Comment

Vi har startat en egen festival! Varmt välkomna till Hadirajafestivalen. En festival som går av stapeln den 15 augusti på kultförklarade Ängby Park i Knivsta där artister som b.la. Gyllene Tider, Simon and Garfunkel, Ted Gärdestad, Bill Haley, Thomas Ledin, Pugh Rogerfeldt och Led Zeppelin en gång spelade. Besök vår hemsida www.hadirajafestivalen.se för mer information. Fram till den 30 april erbjuder …

Ett stort tack…

admin Nyheter Leave a Comment

… för en oförglömlig kväll till alla som kom förbi oss och provsmakade Hadiraja under premiären av Jönssonligan – Den Perfekta Stöten. Vi vill även passa på att tacka Petré Event och Tre vänner för att Hadiraja fick möjligheten att vara där den platsar bäst. Tack.

Jönssonligan – Den Perfekta Stöten.

admin Nyheter Leave a Comment

Inget Jönssonligan utan Hadiraja! Vi kan med glädje meddela att vi kommer befinna oss på efterfesten av premiären till den nya filmen: Jönssonligan – Den Perfekta Stöten och erbjuda gästerna ett smakprov av Hadiraja.  

Steffo Törnquist om Hadiraja.

admin Nyheter Leave a Comment

Foto: Helén Pe TV-profilen och livsnjutaren Steffo Törnquist har provsmakat Hadiraja. Så här skriver han: ”När jag svept en tvåa Gammel Norrlands till min oxbringa eller till mina isterband bryter det förbannat bra att eftersläcka med en öl med en dos citrus i humlen. En Hadiraja sitter då som tvärhatten på Napoleon. Skål!”.  Tack Steffo. Vi är givetvis väldigt glada över …